TrivselsMaster™

Bliv certificeret TrivselsMaster™ og bliv mester i at løfte menneskers trivsel

De fleste taler om stress, når der skal peges på områder i samfundet, hvor der skal sættes ind. Vi har vendt bøtten i vejret og taler i stedet om trivsel. Vi underkender ikke, at stress er en væsentlig udfordring i vores samfund, og påvirker rigtig mange menneskers trivsel. Stress er dog kun én af mange årsager til mistrivsel, og tages der ikke hånd om dem alle, så er der risiko for, at de drukner i det altovervejende fokus på stress.

Stress er et symptom og ikke en årsag, og vi vil meget hellere have fokus på årsagerne.

Generelt er der i dag stort fokus på at tiltrække kvalificerede medarbejdere, og denne opgave kan godt give store udfordringer, idet udbuddet på mange kompetenceområder er begrænset. Derfor er langtidsholdbarheden på en medarbejder en kritisk faktor, og det samme er antallet af sygefraværsdage.

Derfor vil en uddannelse som TrivselsMaster™ være en god investering for langt de fleste organisationer, og omkostningen vil meget hurtigt være tjent ind igen.

En TrivselsMaster™ vil være i stand til at håndtere kollegaers personlige og arbejdsrelaterede trivselsudfordringer på en empatisk og fortrolig måde, så den enkelte kollega hurtigst muligt kan få løftet sin trivsel.

Uddannelsen

Uddannelsen tager sigte på at give kursisten viden, kompetencer og værktøjer til at arbejde professionelt med sine medmenneskers dagligdags udfordringer og dermed løfte deres trivsel.

Uddannelsen til TrivselsMaster™ tager udgangspunkt i vores model TrivselsElevatoren™, der er en effektiv metode til at løfte det enkelte menneskes trivsel ud fra eget perspektiv og udgangspunkt. I form af fortrolige samtaler skaber du et rum, hvor den enkelte kan opnå de nødvendige indsigter i sit eget liv, der gør det muligt at navigere uden om forhindringerne og løfte trivslen. Du skal ikke være terapeut, men mestre samtalens mange varianter og kunne guide din kollega til det ønskede mål.

TrivselsElevatoren™ er udviklet ud fra velafprøvede psykologiske metoder og kombineret med den nyeste viden og forskning inden for trivsel. Uanset årsagen til mistrivsel, så kan TrivselsElevatoren™ anvendes til at gøre den enkeltes vej tilbage til trivsel mere effektiv, hurtigere og med respekt for individuelle personlige forhold.

Som du sikkert allerede har bemærket, har vi ikke fokus på stress, men på trivsel. Vores filosofi er, at hvor der er trivsel, er der ingen plads til stress.

Vores TrivselsMaster™ uddannelse er udviklet og tilrettelagt med udgangspunkt i 6 moduler, der hver indeholder oplæg, der tager afsæt i nyeste forskning. Professionelle og kompetente undervisere med høj faglighed sikre opøvelse af kursisternes færdigheder med udgangspunkt i teori og praktisk træning.

Moduler

Modul 1

Vejen til TrivselsMaster™

Modul 2

TrivselsElevatorens 4 platforme

Modul 3

At løfte trivslen via TrivselsElevatoren™

Modul 4

TrivselsMaster™ versus kollegaskab

Modul 5

Mindfulness og færdighedstræning

Modul 6

Certificering

Det praktiske

Uddannelsen til TrivselsMaster™ forløber over en periode på 6 måneder med i alt 10 undervisningsdage og 2 certificeringsdage., samt 1 FAQ onlinemøde mellem modul 5 og 6. Uddannelsen afholdes på anerkendte kursusfaciliteter med mulighed for overnatning. Du kan læse mere om TrivselsMaster™, hvor vi udbyder den og tilmelde dig på siden Kurser & Uddannelser.

Er det noget for dig?

Uddannelsen til TrivselsMaster™ henvender sig til:

  • Medarbejdere på alle niveauer med interesse for de bløde værdier
  • Ledere
  • HR
  • Eksterne konsulenter
  • Coaches
  • Behandlere

Kunne du tænke dig at høre mere om denne spændende og uddannelse til TrivselsMaster™, er du meget velkommen til at kontakte Inge Jessen på 29 44 76 64 eller Peter Sivebæk på 22 23 99 00, og aftale et personligt møde i din virksomhed.

Vi kan tilbyde følgende

TrivselsKursus

Trivsel24|7 udvikler, udbyder og afvikler firmatilpassede Trivselskurser med udgangspunkt i din virksomheds og dine medarbejdres behov.

LÆS MERE

TrivselsMaster™

Få uddannet udvalgte medarbejdere til certificeret TrivselsMaster™ og få en tovholder i organisationen, der kan varetage trivselssamtaler med kollegaerne.

LÆS MERE

Kurser & Uddannelser

Trivsel24|7 udvikler, udbyder og afvikler åbne kurser og uddannelser i hele Danmark med fokus på trivsel og udvikling. Vores kurser tilbydes både til private og organisationer.

LÆS MERE

MinTrivsel 24|7

Har du medarbejdere med akut behov for hjælp til bedre trivsel, så står vi til rådighed med et netværk af certificerede TrivselsTerapeuter over hele landet.

LÆS MERE

Jeg har haft et rigtigt spændende og givtigt forløb på uddannelsen til TrivselsMaster hos Trivsel24|7. Min taske er fyldt op med mange værktøjer, der gør det muligt for mig at hjælpe de af mine kolleger, der kommer ud i mistrivsel på den ene eller anden måde. Der gik ikke længe fra jeg var startet på uddannelsen til de første kolleger hørte om jeg kunne hjælpe dem, og i dag er det helt naturligt for mig og dem at der er denne mulighed. Samtidig er det en personlig rejse at deltage på uddannelsen til TrivselsMaster. Jeg har fået rigtig meget ud af det. Det kræver ingen specielle forudsætninger ud over, at du skal være åben for at arbejde med dig selv. Selvfølgelig skal du også være god til at tale med mennesker generelt. Jeg kan kun give min bedste anbefaling.

Merethe B.

Downloads

Klik på ikonet for at downloade

Profilbrochure

Du kan hente vores profilbrochure ved at klikke på ikonet.

TrivselsElevatoren

Du kan hente vores TrivselsElevator ved at klikke på ikonet.

Scroll til toppen

Interesseret i trivsel?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis tilsendt vores e-bog:

»Sådan skaber du trivsel i din organisation med fokus på mental sundhed«