Trivsel til dig og dine

“Mor, hvorfor er far altid så sur?” – “Far, hvorfor er mor altid så træt?”

“Hvorfor har jeg så stor trang til søde sager?” – “Hvorfor kan jeg ikke koncentrere mig?”

Du har sikkert hørt det før: “Du er, hvad du spiser” og “du er, hvad du tænker”. Begge dele er efter vores erfaring helt rigtige påstande, og vigtige elementer i ethvert meneskes fysiske og mentale sundhed og trivsel. Men kunne der ikke være andre områder, som er vigtige? Hos Trivsel24syv arbejder vi med den integrale psykologi, hvor hele mennesket er i centrum.  For at fuldende de to første påstande tilfører vi elementerne “du er, hvad dine relationer gør dig til” og “du er, hvad samfundet gør dig til”. Tilsammen giver det et bedre udgangspunkt for at skabe sundhed og trivsel for dig og dine. Derfor kalder vi det ” You All Inclusive”.

Det meste af vores vågne tid er vi beskæftiget med at dække vores forskellige behov. Vi skal have mad og drikke, et trygt, tørt og varmt sted at bo og sove, gode sociale relationer og påskønnelse og anerkendelse for det vi laver. Langt de fleste danskere har populært sagt “deres på det tørre”, og rigelig adgang til mad og drikke. Kun få af os må bo på gaden som hjemløse, og de fleste af os har også et rigt socialt liv. Hvad er så årsagen til, at så mange mennesker mistrives og næsten 80 % ønsker at skifte job?

Kravene på arbejdspladsen og i privatlivet er langsomt øget over de senere år. Vi bliver mere og mere fokuserede på materielle goder og mister derved kontakten til os selv. Vi oplever verden igennem vores Smartphones og bliver ubevidst programmeret ud af vores frie vilje og nærværet til andre mennesker.
Behøver det at være sådan?

Trivsel24syv har udviklet en række kurser målrettet mennesker, der af den ene eller anden grund er faret vild i livet. Stress, angst, depression og uhensigtsmæssig livsstil giver en dårlig livskvalitet, men det kan der heldigvis gøres noget ved. Vores tilgang “You All Inclusive” betyder, at vi hjælper dig tilbage på sporet uanset om din mistrivsel skyldes jobbet eller privatlivet.

Vores kompetencer er bygget på vores eget liv i kombination med forskellige terapeutiske uddannelser, og vores kurser er et spejl af de positive tilgange til livet, der giver mennesker overskud, livsglæde og deres frie vilje tilbage. Hvad enten du føler dig stresset, angst, deprimeret eller har en uhensigtsmæssig livsstil, så kan du finde et kursus for dig i en by nær dig. Har du endnu ikke mærket livets negative påvirkninger, så kan alle kurserne bruges som en præventiv metode til at fastholde din sundhed og trivsel livet igennem.

Gør mistrivsel til trivsel og fraværende til nærværende.

Har du fået lyst til at høre mere om trivsel24syv og hvordan vi kan hjælpe dig til en større trivsel, er du meget velkommen til at kontakte os på 22 23 99 00, eller du kan blot bruge kontaktformularen.