Tina Laursen

Ass. partner, cand.pæd.pæd.psyk. og psykoterapeut MPF

Tina Laursen har en kandidat i Pædagogisk Psykologi fra Aarhus Universitet og er uddannet Psykoterapeut MPF. Tina har de seneste år været tilknyttet et Psykoterapeut Institut som både specialistunderviser og uddannelsesansvarlig.

Tina er optaget af måden vi er sammen på i familien, på arbejdspladsen og i det hele taget. At mennesket ses i sin helhed er afgørende for den enkeltes trivsel og udvikling, uanset om man er barn eller voksen. 

Tina har i mere end 12 år arbejdet med behandling af angst og depression forårsaget af blandt andet forskellige stressproblematikker samt dårlig trivsel.

Hos Trivsel24|7 vil Tina være med til at udvikle nye kurser og uddannelser, og undervise på vores TrivselsKurser samt på uddannelsen til TrivselsMaster.

Tina er gift og har med sin mand Stig tre dejlige teenagebørn. Efter 20 år i København er de flyttet til Ringsted, hvor de har fået et godt netværk. Tina elsker kunst og er generelt et æstetisk og sanseligt menneske. Herudover har hun en stor kærlighed til alt det skæve og uperfekte, uanset om det gælder kunst eller mennesker.

Scroll til toppen

Interesseret i trivsel?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis tilsendt vores e-bog:

»Sådan skaber du trivsel i din organisation med fokus på mental sundhed«