Rita Bülow Busk

Ass. partner, psykoterapeut MPF og psykomotorisk terapeut

Rita Bülow Busk er certificeret ID psykoterapeut MPF fra ID Academy v. Ole Vadum Dahl, hvor hun har specialiseret sig inden for chok/traume, parforhold og stress. Rita er desuden psykomotorisk terapeut / afspændingspædagog, hvor hun i mange år har undervist både børn og voksne i kropsbevidsthed, afspænding, bevægelsesteknik og styrkende øvelser. Rita har arbejdet mange år inden for det socialpædagogiske område og er uddannet demenskonsulent.

Rita har således en meget bred faglighed og erfaring i arbejdet med forskellige mennesker. Som psykoterapeut møder hun mennesker med alle mulige problemstillinger, hvor det er vigtigt for hende at møde mennesker dér, hvor de er i deres liv. Det er vigtigt for hende at give støtte til at hendes klienter og kursister får en oplevelse af, at de har mulighed for at få en ny forståelse af sig og blive bevidst om at ændre uhensigtsmæssige handlemønstre.

Hos Trivsel24|7 underviser Rita på vores LivstilsKurser og TrivselsKurser samt på uddannelsen til TrivselsMaster.

Rita har stor glæde ved at være i naturen, og samværet med hendes familie giver hende energi og livsglæde. Hun elsker bevægelse, dans, sang og lave mindfulness.

Scroll til toppen

Interesseret i trivsel?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis tilsendt vores e-bog:

»Sådan skaber du trivsel i din organisation med fokus på mental sundhed«