Om Trivsel24syv

Trivsel24syv er en landsdækkende virksomhed, der udvikler, udbyder og afvikler kurser og uddannelse inden for sundhed og trivsel til private og offentlige virksomheder og til dig helt privat. Vi er alle erfarne og modne terapeuter og undervisere med en stor livserfaring, der gør os i stand til at møde mennesker i øjenhøjde og med empati. Du kan læse mere om hver enkelt af os længere nede på siden, og du er altid velkommen til at kontakte hver enkelt af os. Har du brug for en generel samtale om dine behov for egen udvikling eller for medarbejderne i din organisation, er du meget velkommen til at kontakte Peter Sivebæk på 22 23 99 00.

Juridisk er Trivsel24syv en del af Sivebæk Terapi CVR 33528752.

Peter Sivebæk

Partner, psykoterapeut MPF, livsstilskonsulent og underviser

Læs mere

Peter Sivebæk er integral psykoterapeut MPF uddannet hos ID Academy ved Ole Vadum Dahl, coach, integral mindfulnessinstruktør, mentaltræner og hypnoterapeut. Peter har arbejdet som professionel terapeut i mange år, og foruden terapi arbejder Peter med coaching af ledere og mellemledere. Peter underviser på alle uddannelserne og er en meget brugt foredragsholder. Før Peter blev terapeut og underviser arbejdede han med ledelse inden for salg og marketing i mere 30 år. I sin fritid løber Peter på ski, sejler i familiens 40 år gamle LM 27 eller kokkerere for familie og venner – gerne Italienske retter.

Inge Jessen

Partner, cand pæd pæd psyk, psykoterapeut MPF og underviser

Læs mere

Inge Jessen har en faglig baggrund som cand.pæd.pæd.psyk fra Aarhus Universitet. Inge er desuden psykoterapeut MPF, har en intensiv efteruddannelse i traumebehandling fra Dispuk og er certificeret hypnoterapeut, NGH.

Inge har mange års erfaring i arbejdet med mennesker, både som leder, psykoterapeut, hypnoterapeut, rådgiver, underviser og som mediator iværksat målrettede inkluderende og motiverende lærings- og udviklingsprocesser både for enkeltpersoner, grupper og teams ofte på tværs af faggrupper og niveauer i organisationer.

Fritiden tilbringer Inge med familien, på landejendommen meget gerne i haven. Hun kan godt lide tanken ”fra jord til bord”, nyder god mad og bager gerne selv. Der ud over holder hun meget af at løbe i naturen.

Vivi Toft Sivebæk

Psykoterapeut, livsstilskonsulent og underviser

Læs mere

Vivi Toft Sivebæk er psykoterapeut uddannet på Essentielt Institut ved Karen Aaes, EMDR-terapeut og hypnoterapeut. Vivi anvender blandt andet den WHO anerkendte metode EMDR i sin klinik, som er meget effektiv til at behandle stress, angst og chock/traume. Herudover anvender hun hypnose i forbindelse med det psykoterapeutiske arbejde. I sin fritid står Vivi på ski om vinteren og sejler med i familiens LM27’er om sommeren. Der kan også godt ryge et par masker på strikkepindene til en varm trøje eller en hygge med en god bog.

Annika Tønner

Livsstilskonsulent, underviser og terapeut

Læs mere

Annika Tønner er 47 år og bor i Ørbæk på Fyn. Hun har de sidst 14 år arbejdet som lærer på en almindelig folkeskole, Siden 2016 har Annika, ved siden af sit lærerjob, modtaget klienter i hendes klinik, hvor hun arbejder med hypnoterapi. Annika tilbringer sin fritid med sin kæreste og 4 børn, hus og have.

Mette Lunde

Livsstilskonsulent, underviser, terapeut

Læs mere

Mette Lunde