Livsstilskursus på Kreta 10. – 17. maj 2019

på det 4 stjernede Aloe Butique & Spa med halvpension

Rejs med Bravo Tours og Trivsel24Syv til Kreta og kom hjem med en sundere livsstil

 

Kunne du tænke dig en ny livsstil, hvor du kommer af med dine uhensigtsmæssige vaner, taber dig og samtidig opnår en større livskvalitet?

Praktisk info

Vi rejser til den utroligt smukke græske ø Kreta, hvor vi nyder foråret og den skønne natur. Hotellet er helt nyt og virkelig i en klasse for sig selv. Det er et voksenhotel, hvilket betyder, at der er fred og ro til at arbejde med kroppen og sindet. Vi har primært undervisning om formiddagen, så du også har god tid til at nyde solen, poolen, stranden og måske en udflugt ud i det grønne. Maden på Kreta er sund og består af gode naturlige råvarer. Det gælder på hotellet, hvor vi har halvpension, og i restauranterne i byen og ved stranden. Det er rigtig godt for din nye livsstil.

Om livsstilskurset

Rigtig mange mennesker har en dårlig livskvalitet på grund af en forkert livsstil, og det kan i sidste ende betyde alvorlig sygdom og tidlig død. Vi bliver ældre og ældre, men for rigtig mange er de sidste leveår forbundet med dårlig livskvalitet, der skyldes årtiers “laden stå til”. Det er aldrig for sent at ændre denne kurs og sikre flere sunde år uanset dit udgangspunkt.

Den største sundhedsmæssige udfordring, vi står over for, er fedme og overvægt. Langt de fleste vil med en omlægning af deres livsstil komme ud af den negative spiral, og opnå en rigtig god livskvalitet, der smitter af hele livet igennem.

Hos Trivsel24Syv har vi hjulpet flere hundrede til en ny livsstil, og vores populære livsstilskursus er nu blevet endnu bedre. Som nogle af de eneste i Danmark udbyder vi et livsstilsforløb, hvor der er taget hånd om alle aspekterne i en sund livsstil. Glem alt om ugebladenes slankekure og diæter, der aldrig holder, hvad de lover, men blot i en kort periode betyder afsavn og sult. Det eneste der virker og holder i længden, er en ny livsstil.

Kursets struktur

Kurset er bygget op, så vi når ud i alle hjørner, og du bliver guided og coached gennem hele forløbet af vore undervisere, der har en professionel baggrund som psykoterapeut, coach, mindfulnessinstruktør og mentaltræner.

 Kurset består af 20 timers undervisning og øvelser fordelt på 5 formiddage. så der er også tid til at sole sig og se sig omkring på den smukke ø.

 Du får således dit livs mulighed for at ændre på uvaner, mønstre og selvbegrænsende overbevisninger på et hold med ligesindede. Der er ingen fokus på din vægt, og der uddeles ikke guldmærker, når du har tabt dig. Vi vil i stedet have fokus på årsagerne til din nuværende uhensigtsmæssige livsstil, og give dig værktøjer til én gang for alle, at få skabt de ønskede positive forandringer. Så kommer vægttabet helt naturligt af sig selv.

 Der er stor risiko for, at du efter kurset vil føle dig gladere, lettere, have mere energi og tænke positivt – og det er vel ikke så ringe endda?

Kurset indeholder:

Hvad kan du forvente dig?

På kurset lærer du dig selv at kende på en måde, som de fleste går igennem livet uden nogensinde at få indsigt i:

 

 • Hvor kommer mine uvaner fra?
 • Hvordan er mine uhensigtsmæssige adfærdsmønstre dannet?
 • Hvorfor spiser jeg flere portioner?
 • Hvorfor kan jeg ikke bare sige nej?
 • Hvorfor har jeg rygrad som en regnorm?
 • Hvorfor spiser jeg med følelserne?
 • Hvorfor skal jeg belønne mig selv med sukker?
 • Hvorfor kan jeg ikke holde mit vægttab?
 • Hvor kommer mine selvbegrænsende overbevisninger fra?
 • Hvordan kommer jeg videre?

 

Du vil blive overrasket over, hvor stærk krop/sind forbindelsen er, og hvordan den kan manipulere med dig og dine vaner. Du vil også blive overrasket over, hvor meget styrke du i bund og grund har, men som du i dag ikke aner, hvordan du skal finde frem og anvende positivt.

 

Du får:

 • 20 timers professionel undervisning og færdighedstræning.
 • Du får guidede øvelser på lydfiler til download.
 • Du får en mappe til alle kursusmaterialerne, der udleveres på forløbet.
 • Du bliver tilbudt medlemskab af en lukket Facebookside kun for dit hold, hvor I kan udveksle erfaringer og modtage ny viden.
Kropsanalysen:

Det er ikke ligegyldigt, hvad det er, der vejer på din krop. Med en professionel kropsanalyse får du fakta om din krops sammensætning, din biologiske alder og din hvileforbrænding. Det giver mulighed for at gå målrettet efter den mest effektive plan for din nye livsstil.

Personlighedstypen:

Vi er ikke ens, hverken fysisk eller mentalt. Fysisk er det nemt at spotte forskellighederne, men ser vi blot med øjnene på et andet menneske, så afslører det ikke ret meget om personlighedstypen. Først når vi begynder at kommunikerer og læse kropssproget, afslører det, at vi er forskellige typer, reagerer forskelligt på samme situation og har forskellige behov. Du får indsigt i, hvilken type du er, hvor dine faldgruber er, og hvad der hjælper dig til at udvikle dig. Vi arbejder med det gamle system Enneagrammet, der har flere overraskelser i ærmet til dig.

Psykologien:

Det er i dag bredt anerkendt, at vi ikke kan skille krop og sind ad. De er to uadskillelige størrelser, der påvirker hinanden på godt og ondt. Rigtig mange bryder sig ikke om, det de ser i spejlet og forsøger at fortrænge det. På kurset lærer du dig selv at kende, så du kan spotte de egoer, der står i vejen for din transformation og sætte ind med de rigtige mentale værktøjer.

Et ordsprog siger, at “summen af dårlige vaner er konstant”. Det betyder frit oversat, at når du slipper af med en vane, opstår der en anden vane. Det skal vi nok lære dig at håndtere, så det ikke sker i fremtiden.

Overvægt og hjernen:

Vi tror vi selv bestemmer og har vores egen frie vilje, men det er en sandhed med modifikationer. Der sker rigtig mange ting i hjernen, der har stor indflydelse på din mulighed for at tabe dig og din risiko for igen at tage det hele på. Glæd dig til at lære, hvad den nyeste forskning fortæller om denne sammenhæng.

Den sunde kost:

Det er i dag bredt anerkendt, at vi ikke kan skille krop og sind ad. De er to uadskillelige størrelser, der påvirker hinanden på godt og ondt. Rigtig mange bryder sig ikke om, det de ser i spejlet og forsøger at fortrænge det. På kurset lærer du dig selv at kende, så du kan spotte de egoer, der står i vejen for din transformation og sætte ind med de rigtige mentale værktøjer.

Et ordsprog siger, at “summen af dårlige vaner er konstant”. Det betyder frit oversat, at når du slipper af med en vane, opstår der en anden vane. Det skal vi nok lære dig at håndtere, så det ikke sker i fremtiden.

Vitaminer og kosttilskud:

Du har sikkert købt dig fattig i kosttilskud i den lokale helsekostbutik, og har i dag et større arsenal af vitaminer og kosttilskud på lager der hjemme. Det er slut nu. Du lærer, hvad der er fup og fiduser, og hvad der virker for dig. Et menneske består af flere end 50 billioner celler – altså menneskeceller. Der er endnu flere bakterie- og viraceller i og på din krop, end der er menneskeceller. De fleste på huden og i tarmsystemet. Er bakterierne i tarmsystemet i ubalance, så har vi balladen. Fodres de korrekt, er de dine bedste venner. Rigtig mange livsstilssygdomme kan mindskes med den rette sammensætning af kost, vitaminer og mineraler. Så her er det muligt at lære din vitamin-ABC på en ny måde.

Din fysiske tilstand:

Kurset er ikke et træningsophold, hvor du skal hoppe og springe dig til en bedre fysik. Dog er din fysiske tilstand en del af dig, og vi vil lære dig, at det er både sjovt og dejligt at dyrke motion, blot det sker på dine egne præmisser. Altså ingen hårde træningssæt, men motivation til at skabe bedre trivsel igennem en minimum af indsats med nemme og effektive øvelser, som du kan anvende hjemme og ude i naturen. Der er gratis fedtforbrænding at hente hjemme i sofaen, blot din overkrops muskelfibre øges med nogle få procent.

Mindful i hverdagen:

Bruger du blot 20 minutter om dagen på et mindfulnessprogram, så mindskes din risiko for stress med hele 50%. Du opnår også et lavere blodtryk og føler dig meget mere afslappet og i balance. Krop/sind påvirkningen er større end de fleste ved, og der er kun positive gevinster ved at dyrke mindfulness. Øvelserne er guidede og du modtager lydfiler til download, så du kan vende opmærksomheden indad uanset, hvor du er.

Hypnotisk Gastrisk Reduktion:

Vores eget “barn” er Hypnotisk Gastrisk Reduktion. Med denne effektive metode opnår du en hurtigere mæthed og får din frie vilje til at sige nej tak eller ja tak. 95% af alt hvad vi foretager os til dagligt sker automatisk, og det gælder også dine (u)vaner. De ligger som små programmer i underbevidstheden, og styrer dig mere end du aner. Du lærer at bryde med automatikken, så du selv kan foretage dine valg – hver dag. Metoden indlæres på kurset, og du får lydfiler til download, så du kan træne hver dag hjemme.

Læs mere her og se videoen med Carina: https://koldinghypnoseklinik.dk/referencer/

Mentaltræning:

Du er, hvad dine tanker fortæller dig, du er. Det er lidt skræmmende ikke? På kurset lærer du at arbejde med dine skyggesider og selvbegrænsende overbevisninger igennem en effektiv mental træningsmetode, der kan bruges alle steder. Går du ind i et lokale med 100 andre mennesker, og der en én, der ikke synes, du er god nok, hvem er det? Dig selv! Men det får vi også lavet om på, for du er god nok!

Pratisk information

 

Trivsel24syv Livsstilskursus på Kreta 10. – 17. maj 2019 på det **** stjernede Aloe Butique & Spa med halvpension.

Adresse

Aloe Boutique & Suites
Almyrida 730 08
Kreta, Grækenland

}

Dato

Afrejse
Fredag den 10. maj 2019
Hjemrejse
Fredag den 17. maj 2019

Pris

Prisen for kurset er kun kr. 9.995,-
Enkeltværelse mod tillæg 2.500,- (begrænset antal)

Godt at vide

 • Der serveres gratis kaffe, te og vand.
 • Du skal selv medbringe et liggeunderlag, en pude og et tæppe.
 • OBS! Alle kan være med, men vi anbefaler ikke, at børn eller unge under 18 år deltager.
 • Der stilles ingen krav om fysisk form, blot du kan deltage i undervisningen.
 • Der er IKKE tale om fysisk træning, men fitness for hjernen.
 • Du modtager et udførligt kursusprogram pr. e-mail inden afrejsen.

 

 

Det med småt

 • Rejsen foregår i henhold til Bravo Tours almindelige rejsebetingelser, som du kan læse her…

Mød dine undervisere

Peter Sivebæk er psykoterapeut MPF, coach, mindfulnessinstruktør, mentaltræner og hypnotisør. Peter har arbejdet som professionel terapeut i mange år, og driver Trivsel24Syv og Sivebæk Terapi i Kolding. Peter udviklede for snart syv år siden metoden Hypnotisk Gastrisk Reduktion, som har hjulpet mange mennesker til en ny livsstil. Før Peter blev terapeut og underviser arbejdede han med ledelse inden for salg og marketing i mere 30 år.

Vivi Toft Sivebæk er psykoterapeut og EMDR-terapeut og hypnotisør. Vivi driver Kolding Hypnoseklinik, hvor hun har hjulpet rigtig mange til en ny livsstil via metoden Hypnotisk Gastrisk Reduktion. Vivi anvender den WHO anerkendte metode EMDR i sin klinik, som er meget effektiv til at skabe positive forandringer. Herudover anvender hun hypnose i forbindelse med det psykoterapeutiske arbejde.

Tilmelding

Har du fået lyst til at høre mere om trivsel24syv og vores livsstilsforløb, er du meget velkommen til at kontakte Peter Sivebæk på 22 23 99 00, eller læs mere hos Bravotours.dk

Tilmeld dig

Har du fået lyst til at høre mere om trivsel24syv og vores livsstilsforløb, er du meget velkommen til at kontakte Peter Sivebæk på 22 23 99 00, eller du kan blot bruge kontaktformularen

9.995,00DKK